Keresőoptimalizálás oldalon kivűl

Az "oldalakon kívüli optimalizálás" az optimalizálandó oldaltól távol történik, és leírja az optimalizálandó webhelyen kívüli összes intézkedést.Nem elegendő csak a relevancia növelése az OnPage intézkedések révén. Egy jó lista a keresőkben, és egy jó link népszerűség befolyásolja a mennyisége és minősége a bejövő linkek egy weboldal ( vissza a linket vagy hátország ). Az átfogó és kiváló minőségű tartalom az első lépés a linkek „megszerzéséhez”. Az oldalakon kívüli optimalizálás többek között magában foglalja. link struktúra kialakítása más weboldalakkal annak érdekében, hogy jobban pozicionálhassuk magunkat bizonyos tematikus területeken. Ehhez, akkor például keresni tematikusan megfelelő weboldalak annak érdekében, hogy használja őket egy linket partnerséget nyerni. Egy másik intézkedés a lehetséges kapcsolati partnerek megtalálására a versenytársak link elemzése.Az úgynevezett link kutató eszközök használata is érdemes lehet a domain legjobb aloldalainak kereséséhez . Ezenkívül a hátsó linkek link szövegének (horgonyszövege) kialakítása elengedhetetlen a linképítéshezés a rangsoroláshoz. Az ingyenes webes alkalmazások segítségével megvizsgálhatják a webhelyek lehetőségeit . A kis változtatások gyakran elegendőek ahhoz, hogy jelentősen növeljék a keresőmotor rangsorát.

Egyes módszerek ellentmondanak a legtöbb keresőmotor irányelveinek - ideiglenes vagy végleges kizáráshoz vezethetnek. Ellentmondásos, hogy a backlinks mellett az úgynevezett "társadalmi jeleket" is figyelembe veszik-e a rangsorban. Ezek a honlap megemlítése „kedvelések”, „megosztások”, „megjegyzések” ( Facebook ), valamint „tweetek” és „retweetek” ( Twitter ) formájában. A háttér az, hogy a keresőmotorok nem csak a visszaküldéseket elemzik, hanem algoritmikusan is ellenőrzik, hogy a felhasználók milyen intenzíven cserélnek információt egy webhelyen keresztül a kiválasztott közösségi hálózatokon, például a Facebookon vagy a Google+ -on belül végzett optimalizálás.

A keresőoptimalizálás egyik lépése a megfelelő keresési kifejezések ( kulcsszavak ) kiválasztása. Ehhez szabadon hozzáférhető adatbázisokat használhat, például kulcsszó adatbázist vagy a MetaGer Web Associatort és a SEO rangsorolást. Továbbá ajánlott a Google AdWords kulcsszó választó eszköz használata, amely a kapcsolódó keresési kifejezések mellett felsorolja a havi keresési lekérdezések hozzávetőleges számát is keresési kifejezésenként.

superfitt's Ownd

0コメント

  • 1000 / 1000